Támogathatsz egy virtuális kávéval – Ko-fi.com oldalam

A Patreon mellett a Ko-fi.com oldal egy olyan felület, ahol fotósokat, festőket, írókat, youtubereket és egyéb online és offline területen tevékenykedő művészeket lehet pártfogolni minden kötöttség nélkül. Míg a Patreon oldalán folyamatos havi x összeggel tudod támogatni kedvenceidet, addig a Ko-fi egyszeri eseti támogatásra nyújt lehetőséget, mintha meghívnál egy kávéra.

A Ko-fi.com oldal talán azért barátságosabb, mert átláthatóbb, egyszerűbb a felület, akár Paypalra is utalhatnak a követők, és egyébként a szolgáltatásért semmilyen díjat nem von le a rendszer a támogatóktól.

Az én oldalamat itt találjátok: https://ko-fi.com/cassyblacksmith

A limit 1 euróra állítottam, ami tényleg egy kávé ára. Ha tetszenek a tartalmaim, cikkeim, és úgy gondolod, hogy ennyivel szívesen hozzájárulnál a fejlődésemhez, akkor ezen a felületen megteheted. Ahogy korábban a Patreon oldal létrehozásánál is említettem, a pénzt nem másra, mint saját fejlődésre, írástechnikai könyvek, anyagok megvételére fordítanám, de terveim között vannak a saját weboldalam fejlesztése (egyedi domainre költözés és nagyobb tárhely), valamit Masterclassokon és további kurzusokon való részvétel.

Köszönöm, ha megtisztelsz támogatásoddal!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: