E-book megjelenés – Totálkár (A Whiston-fiúk 1.)

Cassy Blacksmith:

Totálkár

A Whiston-fiúk sorozat 1. rész


E-book kedvezményes ára feliratkozóimnak:

6$ (~ 2.310 HUF)

Szerezd meg most az e-bookot!

(A könyvet pdf formátumban tudod olvasni, amit a fizetés utáni e-mail értesítőben egy link formájában kapsz meg.)

A könyvet megvásárolhatod még:

Itt tudod várólistára vagy kívánságlistára tenni: https://moly.hu/konyvek/cassy-blacksmith-totalkar

A könyv típusa: Romantika és erotika / Kortárs romantikus

Megjelenés 2022. június 20.

Oldalszám: 419

Fülszöveg:

„Az ​ember bár néha eltöpreng az élet rövidségén és a halálon, de sosem gondoljuk, hogy mindez képes velünk is csak úgy megtörténni, olyan természetesen, mint ahogy levegőt veszünk. Észre sem vesszük, és a halál már áttaposott rajtunk.”

Charlie Agerton életét szörnyű tragédia árnyékolja be: bestseller-szerző anyukája meghalt egy autóbalesetben. Charlie vezette az autót, így a lány úgy hiszi, jogosan ítéli magát egyfajta önkéntes száműzetésbe. Megmaradt két családtagja, az apja és az izomagy bátyja, Quentin – akivel a folytonos szócsaták sem túl felvillanyozóak –, látszólag hamar túlteszik magukat a gyászon.

Charlie bár próbálkozik, képtelen boldog lenni, semmi nem hozza el számára a remélt változást. Egyetlen terve marad: két hónap múlva elköltözik Durhambe, hogy folytassa tanulmányait a Duke Egyetemen, hátha akkor elterelődnek a gondolatai.

De egy valamivel nem számolt.
Őt úgy hívják: Carter Whiston. A mentős, akivel a kórházban ismerkedik meg, és akivel lépten-nyomon egymásba botlanak. Carter egy olyan világban él, amitől Charlie-nak görcsbe áll a gyomra: a srác egykor autóversenyeken és utcai gyorsulásokon vett részt, lételeme a száguldás.
Charlie megérzése azt súgja, jobb lenne messzire kerülni Cartert. De ő az egyetlen, aki képes felrázni őt az apátiából, és Charlie kezd fellélegezni a gyászból és a mardosó bűntudatból.

Ám Carter is egy olyan súlyos titkot cipel, ami véget vethet kibontakozó kapcsolatuknak.

Vajon megéri kockázatot vállalni az igaz szerelemért?

Címkék:

MoodBoard:

Ti küldtétek:

Rating: 5 out of 5.

“Ez a könyv valamit örökre megváltoztatott bennem.”

Imádom, hogy Cassy milyen egyszerűséggel beszél olyan fájdalmas dolgokról, mint a halál, és mégis mennyi igazság van a történeteiben. Régóta kísértem a történet megszületését, nagyon örülök, hogy eljutottunk idáig.

Bernadett Csiki

“Egy újabb csodálatos dolog, amit az írónő alkotott.”

Szavak nincsenek, mennyire jól esett nekem ez a történet. Újra fiatal lehettem, átélhettem az első igazi szerelem varázsát és csodáját. Köszönöm neked!

Piroska1957

“Őrületbe kergetsz!!”

Mindig tudod, hogy alkoss olyan álompasikat, mint most Carter. Bárcsak találkozhatnék vele 😀 Nagyon szimpatikusnak találtam Charlie karakterét, teljesen megértettem, milyen egy olyan tesóval felnőni, mint Quentin, az én bátyáimban is van valami hasonló belőle. Legkisebb gyerek révén, folyton rajtam köszörülték a torkukat. Visszacsöppentem a gyerekkoromba, ami váá… 😅 Mellettük rémálom volt. Köszönöm a nosztalgiát és a remek történetet!

alexandrasipos

“Már többször bebizonyítottad, hogy a történeteid mennyire lebilincselőek!”

Ha tehetném, biztosan bérletet vennék a könyveidre. :)) Annyira, de annyira szeretem, hogy a szavakat olyan szépen formálod, olyan egyszerűen és mégis csodásan tudod megfogalmazni a szereplők érzéseit. És nagyon örültem, hogy ebben a könyvben azért van bőven humor is. Braden lehetne a bátyám is, annyira imádom!

Kcirrus01

“Nálam a neved garanciát jelent már rég❤️”

Köszönöm, hogy olvashattam az elsők között Charlie és Carter történetét. A megpróbáltatások ellenére egy remek páros. Tetszett, hogy Charlie a végére igazi badass girl lett, nagyon inspiráló volt róla olvasni. Kezdem én is megszeretni a kocsikat. 🙂 Ja, és Team Carter forever ❤️

erikafuzesi

“Remek kis történet, gyászról, pánikbetegségről, a halál utáni életről.”

Bárcsak én is így tudnék írni ❤️ Úgy vagy képes nehéz témákról írni, hogy közben csöppet sem lesz depis az ember. Ebben a könyvben van minden, amit keresni szoktam, romantika, érzelmek és humor. Na meg persze, a végére egy kis izgalom is. Tetszett Charlie karakterfejlődése, hogy a végén mennyire összeszedte magát. Mindenkinek tanítani kéne.

mimike89

“Annyira, de annyira jól bánsz a szavakkal!”

Azt szeretem az írásaidban, hogy mindig van benne romantika és egy kis humor. Nagyon könnyen tudok azonosulni a szereplőkkel, sosincs hiányérzetem. Ráadásul mindig nagyon figyelsz arra, hogy legyenek szerethető mellékszereplők, nekem Braden és Macey abszolút kedvenc lett most. ismét levették a lábamról!

M.Marietta

“Nagy meglepetés volt számomra ez a könyv. “

A fülszöveg elolvasása után azt gondoltam egy könnyedebb olvasmányt fogok kapni. Ám ez nem így történt. Ebben a könyvben komoly problémákat sorakoztat fel az írónő; kezdve a gyász feldolgozásával, az önmarcangolással, a félelemmel, az önbizalomhiánnyal egészen a gyermekvállalásig. A főszereplő nő, Charlie családjával együtt autóbalesetet szenvednek, melyben édesanyja életét veszti. Ezek után saját magát hibáztatja, hiszen Ő volt a sofőr. A család szétbomlik és Charlie a saját lehetőségeit keresi az újrakezdéshez. Itt jön a képbe a jóképű autóversenyző Carter. És ez már csak a történelem. Tetszett ez a könyv. Kellően izgalmas volt, a mellékszereplők szerethetőek voltak és romantikából sem volt hiány! Autóversenyzés köré épülő könyvet pedig még sosem olvastam, így különösen újdonság volt számomra ez a tematika. Egyedi könyv, meglepő fordulatokkal és sok-sok tanulsággal. 

vivi_reads

“…Érdekes, jó hangulatú cselekménye minden napomat bearanyozta az olvasás alkalmával”

Először is szeretném megköszönni az írónőnek, hogy elolvashattam. Habozás nélkül rámondtam, hogy a kezembe szeretném venni, hiszen a Te leszel a következő nálam nagy sikert aratott, és kíváncsi voltam Cassy többi művére is.
Könyvünk egy olyan lányról szól, aki egy autóbalesetben elveszette az anyukáját. Az egész könyvet a gyász és annak feldolgozásának szála öleli át, miközben Charlie, a főszereplőnk ajtaján is bekopogtat a szerelem.

csakegyluca


Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: