Ezt is túléltük…

Már többször is említettem, hogy az írásom – ami a Totálkár címet viseli – bejutott az idei Aranymosásra. Jelen pillanatban már az első lektori szakasz megy, pénteken meg is kaptuk az első eredményeket.

Rendesen gyomoridegem volt, hogy vajon az én írásom is ott lesz-e az elolvasott írások között, és hogy végül milyen lektori véleményt fog kapni.

Eddig azt gondoltam, hogy a legnehezebb kivárni azt a több hónapos időt, amíg kiderül, hogy a decemberben leadott írásom sikeresen átjutott-e az előszűrésen. De elmondok valamit: ehhez képest a második szakasz semmi! Rendesen remegtem, amikor megláttam a Facebookon, hogy felkerültek az oldalra az első lektori döntések.

Ezen a héten az én írásom nem volt köztük, így további napokat, heteket idegeskedhetek, hogy vajon mikor lesz már eredmény. 😀

Addig is, próbálom úgy felfogni a dolgot, hogy mennyi felesleges szabadidőm van – sajnos az elmúlt hetekben nem igazán tudtam írni -, de legalább van időm bétázni, másoknak segíteni, és írós előadásokra járni.

Szóval, aki azt gondolta, hogy a legnehezebb lépés bejutni egy előszűrésen, annak üzenem, hogy ennél sokkal nehezebb kivárni a lektori döntéseket.

Fel a fejjel mindenkinek! Hasonló cipőben járó társaimnak is sok kitartást kívánok és türelmet.

Hangulatteremtőnek pedig, hoztam egy kis kollázst és egy újabb kedvcsináló zenét a Totálkárhoz.

mont1

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: