Könyvmolyképző Kiadó boltnyitás

A minap abban a szerencsében részesültem, hogy meghívást kaptam a Könyvmolyképző Kiadó első saját könyvesboltjának megnyitó előtti sajtótájékoztatójára. Ezúton is köszönöm szépen, hogy részt vehettem az eseményen. Mint lelkes Könyvmolyképző Íróiskolás és aktív olvasó őszintén örülök, hogy a kiadó ilyen nagy lépésre szánta el magát. Az üzlet a Westend City Centerben kapott helyett a volt Ulpius könyvesbolt helyén, és a Kiadó az évben még 4-5 másik bolt megnyitásán is gondolkodik.

kkbooks

Érdemes ellátogatni az igényesen berendezett üzletbe, mert érdekesség, hogy az eddig kiadott összes Könyvmolyképzős könyvből lehet találni néhány példányt, illetve más kiadók könyveit szintúgy megtalálhatjuk a boltban.

Aki pedig régóta figyelemmel kíséri a KK kiadó FB falát, és jelen van a könyves eseményeken, az biztosan örülni fog annak a hírnek, hogy a KK úgynevezett “Zsákbamacskája” is elérhető a boltban, tehát 1700 Ft-ért szerezhetünk be sikerkönyveket.

A Kiadónak még egyszer gratulálok, és köszönöm Katona Ildikónak és minden lelkes dolgozónak a kiadónál, akik lehetővé tették, hogy ezentúl közvetlenül is kapcsolatba kerülhetünk velük – nem csak a KK webshopján keresztül. 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: