Ezt a “kütyüt” minden könyvmoly imádni fogja!

Na jó, a cím egy kicsit megtévesztő, ugyanis nem egy hagyományos értelemben vett kütyüről van szó. A következő találmány, amit bemutatok nektek, egy japán designstúdió egyik tervezőjétől származik, az ötletet saját tapasztalat inspirálta, amikor is meggyűlt a bajuk a szabadtéri olvasással.

Hiszen, ki ne szeretne odakint a természetben, parkban vagy a strandon olvasni? Megmondom őszintén, a bajom nekem mindig azzal volt, hogy kifejezetten idegesített, hogyha a lapokat szétfújta a szél, vagy túlságosan is féltettem a könyveket ahhoz, hogy a strandra vigyem. De hála a japán tervezőknek, megszületett ez a csoda, ami nem más, mint egy átlátszó könyvtámasz, ami arra szolgál, hogy ne kelljen megtörnöd a könyvek közepét, ha feltétlen azt szeretnéd, hogy az öledben tartott könyv lapjai ne csukódjanak össze. De az eszköz akkor is kiváló, ha éppen főzőcskézel a konyhában és nem szeretnéd, hogy a szakácskönyvek lapjai muffintésztától ragadjanak.

A tervezője maga is nagy könyvmoly, és a problémája az volt, hogy evés és ivás közben nem tudta mivel megtámasztani a könyveket, piszkos kézzel pedig a legnagyobb szentségtörés összefogdosni a hófehér lapokat, így mindig vagy a mobiljával, vagy a pénztárcájával támasztotta meg a lapokat. De azok kitakarták a sorokat vagy elvonták a figyelmét, így fejében megszületett egy olyan könyvtámasz, ami nemcsak, hogy megakadályozza, hogy a lapok összecsukódjanak – miközben mondjuk fogsz egy bögre teát -, de még meg is védi a lapokat.

a2da7e7e72b07cc630f2

Én tökre látom benne a potenciált, és szívesen meg is venném, ha nem kerülne közel 20.000 forintba. Mondjuk, ha egy kicsit több funkciója lenne – például esténként vagy szürkületben megvilágítaná a lapokat, mint egy lámpa, akkor egészen megérné a pénzt. Így egy kicsit sokallom, de ha valaki kedvet kapott hozzá, az ezen az oldalon megrendelheti.

Ha megrendelted, mindenképpen értesíts. Kíváncsi vagyok a véleményedre, tapasztalataidra. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: