Aranymosás 2014

Ezerrel készülök az idei Aranymosásra. 🙂 Van, aki még így van ezzel? Az idei évre a Könyvmolyképző Kiadó pályázata elért egy olyan szintre, hogy meghatározza az írói közösségek időbeosztását, minden e körül a pályázat körül forog.

Az én idei pályázatom is készülget, olvasgatom az írástechnikai cikkeket, gyakorolgatok, az írásom már a bétáknál van, és ahogy időm engedi, én is próbálok segíteni hasonló cipőben járó társaimon. Végül a fantasy történetem (Faye Bright és a Corvusok rendje), amit erre az évre szántam parkoló pályára került, nem voltam vele túlzottan megelégedve, ezért inkább egy másik írásomat tervezem beadni, ami egy realista YA regény. Valós időben játszódik, egy kedves nyári történet, ami arról szól, hogyan fogadjuk el magunkat. 🙂

Nem szeretnék sokat elárulni belőle, de ha valakinek van kedve bekukkantani a kulisszák mögé, akkor összeállítottam egy zenelistát Spotify-on, amit az írás közben hallgattam, és amik nagyrészt hozzásegítettek, hogy a kézirat elkészüljön. Vannak benne olyan számok, amik szinte már állandó elemeivé váltak az írási folyamatoknak, de akad néhány, ami nagyon is jellemző a történetre és a hangulatára.

Ha pedig valaki a képeket szereti jobban, akkor íme egy kis Pinterest összeállítás:

mont

Kitartást kívánok mindenkinek, aki szintén készül! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: